there are no translations available

A DiósdMini foglalkozások, átmenetileg szünetelnek!

Kedves Szülők!
Sajnos, legnagyobb erőfeszítéseink ellenére sem sikerül szeptembertől Diósdon folytatni gyermekeitekkel a munkát. Emberi erőforrás  problémáink vannak, és nem sikerült olyan helyzetbe navigálnunk magunkat, melyben hitelesen és felelőségteljesen vállalható ígéreteket tehetnék, ezért nincs más lehetőségünk, minthogy erre az évre szüneteltessük a DiósdMini csoport munkáját. Természetesen a MU Színházban mindenkit várunk nagy szeretettel, ahol továbbra is Adrienn és Zsóka foglalkozik a gyerekekkel. Ezúton is zeretnénk megköszönni a rengeteg erkölcsi és anyagi támogatást, amit kaptunk tőletek az elmúlt időszakban!
A MU Színházas órarenddel kapcsolatban a weboldalunkon, illetve a facebook oldalunkon tudtok tájékozódni, de hívhattok, írhattok is bátran, segítünk eligazodni a csoportbeosztásokban!
Köszönjük!
there are no translations available

Ingyenes bemutató táncórák ovisoknak a Paulus Házban!

Időpont / date: 2019.október 01/08.
Helyszín / location: Paulus Közösségi Ház, Diósd, Hunyadi Tér 8-9.

 facebook

Időpontok / korosztályok
MINI csoport (3,5 - 5 év): október 01. / 08. kedd, 16 órától.
MANÓ csoport (5 - 7 év): otkóber 01. / 08. kedd, 17 órától.

helyszín: Paulus Közösségi Ház - Dósd, Hunyadi tér 8-9.

Sok szeretettel várunk minden táncolni vágyó gyermeket, akik mindenféle kötelezettség vállalás nélkül, szabadon kipróbálhatják foglalkozásainkat. A bemutató órák ingyenesek, csak email-es regisztráció szükséges. A regisztrációban meg kell jelölni a gyermek nevét és születési dátumát. Az órák után, alkalmunk lesz beszélgetni, esetleg beiratkozni.

A gyerekeknek nem kell semmilyen extra felszerelést hozni, elég egy kényelmes ruha és zokni. A bemutató órán nem lehet fényképezni, videózni.

Minden további kérdéssel kapcsolatban írjatok erre az email címre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy keressetek ezen a telefonszámon: 70-3123750 (Fejes Ádám, művészeti vezető)

Regisztrálni is a fenti emilcímen lehet, a levél tárgyába kérek mindenkit, hogy ezt írja be: regisztráció bemutató órára + gyermek neve...

mu logo

mu logo

mu logo

mu logo

mu logo